

## PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE

## CHARTING A COURSE FOR PDX

## PDX COMMUNITY ADVISORY COMMITTEE MEETING (In-Person with Remote Option)

Wednesday, October 18, 2023 | 12:30-3:00 p.m.

In-Person: Chinook Room, Port HQ, 7200 NE Airport Way, Portland Zoom (Public Link): <a href="https://us06web.zoom.us/j/88155481910">https://us06web.zoom.us/j/88155481910</a>

## **AGENDA**

12:30-12:45 pm	<ul> <li>Welcome + Introductory Comments</li> <li>Meeting Overview and Agenda Review</li> <li>Meeting Notes Approval (June 2023)</li> <li>Chair Report</li> </ul>	15 min	Port Staff  Ana Muñoz, Chair
12:45-12:55 pm	Public Comment	10 min	
12:55-1:20 pm	<ul><li>PDX Updates</li><li>Business Report</li><li>Questions</li></ul>	25 min (15 min) (10 min)	Dan Pippenger, Port
1:20-1:55 pm	<ul> <li>Natural Resources Program Update</li> <li>Presentation</li> <li>Discussion/Questions</li> <li>Public Comment</li> <li>CAC Action</li> </ul>	35 min (15 min) (10 min) (5 min) (5 min)	Maureen Minister, Port  PDX CAC Members  PDX CAC Members
1:55-2:10 pm	<u>Break</u>	15 min	All
2:10-2:30 pm	<ul> <li>Tribal Affairs Program Update</li> <li>Presentation</li> <li>Discussion/Questions</li> </ul>	<b>20 min</b> (10 min) (10 min)	Elizabeth Kennedy-Wong, Port PDX CAC Members
2:30-2:50 pm	<ul> <li>Terminal Core Air Quality Permit</li> <li>Presentation</li> <li>Discussion/Questions</li> </ul>	<b>20 min</b> (10 min) (10 min)	Rose Arsers and David Breen, Port PDX CAC Members
2:50-3:00 pm	<ul> <li>Meeting Wrap Up</li> <li>Meeting Evaluation</li> <li>Future Meeting Topics &amp; Dates</li> </ul>	10 min	Port Staff